søndag 19. februar 2017

A scrapbookpage made with love

I have made a scrapbookingpage and used an old piceture of my daughter. She was about 11 years old in the piceture. I love her faceexpression, i remember the moment and i wanted to make a girly layout with the colours pink and red. And as a symbol of how much i love her i wanted to use hearts on the page and you find hearts among the patterned leftovers papers i have used and i have also used dies with hearts on. And for the first time i have used stencil to make butterflies and i used texture paste to make them pop out. I hope you can see both butterflies:)
Thank you for visiting me, i am so happy you did!


I will join this challenges with my layout:
1)Papirplaneten has the theme "love"
2)Hobbygarasjen has the theme "hearts"
3)Scrap from your heart has the theme " valentine/morsdag"

lørdag 18. februar 2017

Et bursdagskort til en tenåring


Det er bursdager overalt rundt meg og det er koselig. Da får jeg laget kort til både venner og slektninger. Dette Tilda kortet ble gitt til Matilde i går. Hun fylte 13 år nemmelig og fikk scrappegave og scrappekort. Matilde er fadderbarnet vårt:)  Men nå er det gitt og da kan jeg få lagt det på bloggen min:)

Jeg vil delta i følgende utfordringer med kortet mitt:


  • Allsort challenge blog har tema " anything goes      her

onsdag 1. februar 2017

Hjertelig hønekort



Ble i dag inspirert da jeg så et hønekort og fant ut at jeg skulle lage meg min egen variant med bruk av dies som jeg hadde. Under innlegget ser du hva slags dies jeg brukte. Disse var to typer hjerter, et blad og en tekopp som ble hønekropp. Man tager det man haver......... :)
Tekoppen er stanset ut dobbelt men den henger fortsatt sammen på toppen så dette er et lite kort med plass til å skrive inni. Såm scrappekort er kjekke å lage. Ikke minst får man brukt litt rester. Noen ganger ønsker man å gi bort et lite kort sammen med feks en blomst og da er et slikt lite kort midt i blinken:)

Jeg vil gjerne delta i følgende utfordringer med mitt hønekort:
1) Hos hobbygarasjen vil de denne måneden se hjerter! På mitt lille hønekort er det totalt tre hjerter.
2)Hos Kort O'mania vil de se bruk av dies eller punch:)
3)Hos Kreativ Scrapping handler det om glede! Og jeg håper som sagt jeg snart skal glede noen med dette hjertelige hønekortet:)